Karakaya Mehmet Öner Eskil İlkokulu

Vizyon: Karakaya Mehmet Öner Eskil İlköğretim Okulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilçemizin bu bölgedeki öncelikli tercih edilen model okulu, ilimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Saatler: ders başlama 8:40 ders bitiş 14:55
Sportif Etkinlikler: